Vores ambition var at skabe et produkt, der indeholder alt hvad du skal bruge for at klare en travl og mentalt krævende hverdag.

Til den studerende, forælderen, sportsudøveren. Til karriereræset, børnepasningen, eksamenen. Kort sagt; til hverdagens mentale udfordringer, der kræver fokus, energi og balance.

– Team-HERO

THE HEALTHY HERO BLEND

HERO handler om sund, positiv energi, der hjælper os alle sammen til at fokusere, være produktive og sammen opnå vores fulde potentiale. I udviklingen af HERO har vi sammensat nøje udvalgte ingredienser, der giver dig lige præcis den rette balance imellem energi og fokus.  

Det kalder vi Funktionel Energi & Fokus

 

HERO’s brand-værdier

Sundhed. Fokus.

For os går krop og sind hånd i hånd. Sundhed og velvære er forudsætningen for at kunne yde dit bedste og være til stede i nuet. Nøje sammensatte ingredienser giver dig alt hvad du skal bruge for sundhed og fokus.

Positiv energi

Du får hvad du giver og positiv energi skaber positiv energi.  Vi giver dig energi og overskud til at være den bedste version af dig selv – hver dag.

Be a HERO

En helt er én, der er noget for andre. Og én der hjælper andre med at blive deres bedste udgave af sig selv. Vi tror på, at man kan være noget for sig selv samtidig med, at man er noget for andre.