“The HERO Blend”

FUNCTIONAL ENERGY & FOCUS

Nootropics er de aktive stoffer, din hjerne bruger i forbindelse med kognitiv aktivitet og funktion, altså det at tænke, fokusere og koncentrere sig.

HERO indeholder bl.a. Citicolin, Magnesium og Vitamin B5, der bidrager til psykologisk funktion, mental ydeevne, samt reduktion af træthed og udmattelse. C-vitamin bidrager til at vedligeholde immunsystemets normale funktion. 

Hver HERO-dåse indeholder hele 9 aktive ingredienser. Tilsammen giver de dig den helt rette balance imellem FOKUS og ENERGI.

#energizesmarter

Citicolin; en af de mest populære Nootropics
i verden

Citicolin er bredt anerkendt som én af de mest brugte Nootropics i verden. Kroppen producerer også stoffet naturligt, men studier viser, at tilskud af Citicolin øger mængden af Citicolin i hjernen.   

HERO er den eneste energidrik i verden, der indeholder Citicolin og hver dåse indeholder hele 500 mg. 

Øger mængden er Citicolin i hjernen

En af verdens mest populære Nootropics

500mg aktivt Citicolin pr dåse

B5-vitamin for mental ydeevne og energi

B5-Vitamin (pantothensyre)  bidrager til en normal mental ydeevne. Det bidrager desuden til et normalt energistofskifte samt mindsker træthed og udmattelse. Desuden bidrager B5-vitamin til en normal syntese og omsætning af Vitamin D samt visse neurotransmittere.

Bidrager til mental ydeevne

Indgår i dannelsen af neurotransmittere

Mindsker træthed og udmattelse

Bidrager til normalt energistofskifte

Hjernens smøremidler;
L-carnitin, L-tyrosin & taurin

L-Carnitine til energiomsætning

L-carnitin spiller en central rolle i produktionen af energi ved at transportere fedtsyrer ind i dine celler, hvor det bruges som brændstof. Hjernens energiforbrug udgør ca. 20% af kroppens samlede forbrænding. Derudover øger L-carnitin hjernens acetylcholine, som er en neurotransmitter forbundet med hukommelse og hjernefunktion.

Bidrager til kroppens og hjernens energitilførsel

Øger mængden af neurotransmittere

Taurin; en vigtig aminosyre i hjernen

Blandt et lille udpluk af taurins mange egenskaber er, at det fungerer som neurotransmitter og såkaldt neuromodulator i hjernen. Derudover påvirker taurin receptorer forbundet med hukommelse og humør og taurin er også forbundet med dannelsen af nye hjerneceller. Taurin-niveauer falder med alderen og der er efterhånden en lang række studier, der indikerer, at taurin kan sænke de indledende tegn på mental aldring. 

En vigtig neurotransmitter i hjernen

Hjælper til dannelsen af nye hjerneceller

Sænker mental aldring

L-tyrosin til stressede situationer

L-tyrosin spiller en vigtig rolle i produktionen af flere hormoner såsom dopamin, adrenalin og skjoldbruskkirtelhormon (thyreoideahormon). Derfor er L-tyrosin med til direkte at påvirke hjernens evne til stress-respons og således regulere humør, blodtryk, hjerterytme og præstationsevne i stressede situationer.

HERO er den eneste energidrik i verden, der indeholder L-tyrosin og hver dåse indeholder hele 100 mg. 

Bidrager til produktion af vigtige hormoner

Regulerer hjernens respons på stressede situationer

Koffein; det mest anvendte nootropic i verden

Koffeins velkendte “kick” kommer faktisk fra dets kemiske egenskab som en såkaldt “adenosine antagonist”. Forenklet betyder det, at koffein blokerer for det hormon, der får dig til at føle træthed og derfor oplever man et energi-boost, når man indtager koffein.  Koffein påvirker desuden produktionen af dopamin og serotonin.

Energiboost

Øger koncentrationen af dopamin og serotonin

Magnesium; energi til krop og hjerne

Magnesium er et af de mest essentielle mineraler som kroppen og hjernen bruger for at opretholde et utal af livsvigtige funktioner. Mineralet indgår f.eks i dannelsen af ATP (adenosine triphosphate) som er en af de primære brændstofkilder for hjernens og kroppens celler.

Magnesium bidrager således til en normal psykologisk funktion og til at mindske træthed og udmattelse. Det bidrager desuden til et normalt energistofskifte samt til nervesystemets normale funktion. 

 

 

Mindsker træthed og udmattelse

Vigtigt ift energistofskifte

Bidrager til en normal psykologisk funktion

Grøn te (camellia sinensis); naturens eget nootropic-blend

Udover koffein, indeholder grøn te en lang række mineraler, vitaminer og såkaldte polyphenoler og flavonoider og er som sådan en rig kilde til en masse vigtige næringsstoffer i sig selv.

Et af disse næringsstoffer er aminosyren L-Theanin som netop anvendes som en Nootropic i kombination med koffein, ofte i forholdet 1:2 (eksempelvis 200mg L-Theanin sammen med 100mg koffein)

Hver dåse HERO indeholder 500mg grøn te.

Energiboost fra koffein

L-Theanin i kombination med koffein

Naturligt Nootropic-blend

C-vitamin; styrker immunforsvar og hjernefunktion

C-vitamin er nok bedst kendt for at bidrage til produktion af hvide blodlegemer og dermed opretholdelse immunforsvarets normale funktion. C-vitamin indgår også i en lang række krops- og hjernefunktioner og koncentrationen af C-vitamin er langt højere i hjernen end i andre organer. 

C-Vitamin bidrager desuden til en normal psykologisk funktion samt mindsker træthed of udmattelse. 

Bidrager til en normal psykologisk funktion

Bidrager til immunsystemets normale funktion

Mindsker træthed og udmattelse