Disse handelsbetingelser er sidst revideret d. 01.09.2021

GENERELT

Hero Drink ApS
CVR: DK42675121
Ehlersvej 7
2900 Hellerup
Danmark

KUNDESERVICE

Alle ordrer og alt kontakt håndteres af vores kundeserviceteam, som du altid kan kontakte på info@herodrink.dk.

FORSENDELSE OG LEVERING

Ved bestilling inden kl. 12.00 pakkes og afsendes din ordre normalt samme, eller den følgende hverdag. Dette gælder dog ikke varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid.

Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-3 hverdage efter ordren er afsendt. Alle danske ordrer sendes med GLS til både privat og erhverv. Alle varer leveres så længe lager haves. Ved bestilling af både lagervarer og varer, som er angivet som en bestillingsvare, forbeholder vi os retten til enten at sende ordren delvist eller samlet, når bestillingsvarerne er på lager. Hvis dette er tilfældet kontakter vi dig, og giver dig besked.

Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyrings fejl og prisændringer.

ÆNDRING ELLER ANNULLERING AF DIN ORDRE

Når din ordre er blevet afgivet, så kan du ændre den ved at kontakte os på info@herodrink.dk. Vi kan assistere dig med at ændre din ordre, så længe den ikke er afsendt.

Er din ordre allerede afsendt, så har du stadig 14 dage til at annullere din ordre. Venligst se nedenfor for mere information om retten til at annullere.

Uden at være bundet til at skulle kompensere dig eller på anden vis dække udgifter, har vi retten til at annullere din ordre i en af følgende situationer:

— Hvis en uforudset fejl sker, såsom en betalingsfejl eksempelvis,
— Hvis din betalingsinformation ikke kan verificeres eller hvis informationen ikke er korrekt,
— Hvis vi mistænker, at din ordre er blevet placeret i ond tro eller i relation til kriminelle aktiviteter.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at løse ethvert problem der måtte opstå, og vil holde dig informeret gennem hele processen, samt give dig besked før vi annullerer din ordre. Hvis din ordre annulleres, så vil vi tilbagebetale enhver betaling du måtte have foretaget hos os uden at påføre dig ekstra omkostninger.

PRISER OG BETALING

Alle priser er i danske kroner inklusiv moms, men eksklusiv eventuelle fragtomkostninger.

Den totale pris du accepterer, når du afgiver en ordre, er det beløb som vil blive trukket fra din konto, når din ordre er afsendt. Beløbet trækkes ikke før, vi har behandlet og afsendt din ordre.

Kommunikationen mellem dig og vores betalingssystem er sikret med SSL (Secure Socket Layer). Da vores betalingssystem håndteres af NETS, er NETS også de eneste, der har adgang til dine betalingsdata.

FORTRYDELSES- OG RETURRET

Hero Drink  ApS yder 14 dages fortrydelsesret på alle varer. Fortryder du købet, skal Hero Drink ApS underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du modtog dine varer. Dette skal ske til info@herodrink.dk, hvor dit ordrenummer, samt årsagen til fortrydelsen er oplyst. Når Hero Drink ApS er underrettet, har du herefter 14 dage til at sende varen retur. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Produkterne sendes til:

Hero Drink ApS
Ehlersvej 7
2900 Hellerup

REKLAMATION 

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Hero Drink ApS skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Hero Drink ApS. Kunden har som udgangspunkt 2 års reklamationsret, dog ikke på fødevarer. Ved køb af fødevarer eller andre produkter med begrænset holdbarhed er reklamationsretten afgrænset af den holdbarhedsperiode, som er angivet på varen.

Produkterne sendes til:

Hero Drink ApS
Ehlersvej 7
2900 Hellerup

 – Bemærk venligst, at der kan gå op til 2 uger før du kan se krediteringen, og pengene igen står på din konto.

 – Pengene vil blive returneret til samme betalingskort, som de oprindeligt blev trukket fra da ordren blev lagt.

TILFREDSHEDSGARANTI

HVAD INDEBÆRER VORES TILFREDSHEDSGARANTI?

Som kunde hos Hero Drink ApS får du eksklusivt 30 dages tilfredshedsgaranti og 30 dages returret på alle produkter købt over HEROdrink.dk.

Dermed har du 30 dage, hvor du kan smage dine produkter og sikre dig, at de lever op til dine forventninger. 

HVORDAN VIRKER TILFREDSHEDSGARANTIEN SÅ?

Skulle det mod forventning vise sig indenfor 30 dage, at vores produkter ikke lever op til forventningen alligevel, så har du mulighed for at bytte dem til en anden variant eller få pengene retur.  

BETINGELSER FOR TILFREDSHEDSGARANTIEN

Pakken med de resterende produkter skal sendes tilbage til Hero Drink ApS.

Det er et krav at der er resterende produkter, det er derfor ikke muligt, at bruge alle produkterne man har fået tilsendt og derefter bruge tilfredshedsgarantien

Tilfredsheds garantien gælder kun på varer købt på herodrink.dk.

Produkterne sendes til:

Hero Drink ApS
Ehlersvej 7
2900 Hellerup

DISPUTSER

For enhver disputs angående www.herodrink.dk dets aftaler eller køb hos denne falder under dansk lov og skal behandles af en dansk domstol medmindre andet er bestemt af obligatorisk lov.

PRIVATLIV

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail, kortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. Du kan læse mere om vores Cookie- og privatlivspolitik her. (link) 

ANDET

For at handle med os, skal du være fyldt 18 år, og have et godkendt betalingskort.

(Vi skal nok skrive noget med at HERO ikke er børn pga. Koffeinindholdet)

Vi anbefaler, at du gennemtjekker din ordre, før du afgiver den. Før du afgiver din ordre, er det muligt at rette de informationer du har givet os, såsom fakturerings- og leveringsadresse. Når du har afgivet din ordre, modtager du en kvittering, som er et resume af den ordre, du netop har afgivet.

Vi gemmer din ordre og ordrebekræftelse således, at du på ethvert tidspunkt kan tilgå eller kontakte os for at få tilsendt en kopi.