Frequently asked questions

HERO er danmarks første Nootropic vitamindrik. Nootropics er de aktive stoffer, din hjerne bruger i forbindelse med kognitiv aktivitet og funktion; altså det at tænke og koncentrere sig. 

HERO indeholder i alt 9 aktive ingredienser bestående af vitaminer, mineraler og aminosyrer. Tilsammen kalder vi dem for; 

“The HERO Blend”

De er alle nøje udvalgt for at give dig den hele rette balance imellem fokus og energi og hjælpe os alle sammen til at fokusere, være produktive og sammen opnå vores fulde potentiale – hver dag. 

Det kalder vi Funktionel Energi & Fokus

HERO er til alle hverdagens helte. Dem, der med deres travle program kræver, at man er den bedste version af sig selv – hele dagen og på alle fronter. HERO øjeblikke er f.eks. morgenrutinen, der til tider kan være hektisk, stressende og krævende, eller en del af den hurtige frokost, det sene eftermiddags møde eller de sene arbejdsaftener.

HERO handler om at få det maksimale ud af dit potentiale og din dag. Det handler ikke bare om et energikick til fodboldtræningen, fitnesscenteret eller den trætte morgen. Det handler om den rigtige beslutning på det rigtige tidspunkt, om den rigtige konklusion, det fulde hukommelsespotentiale og kort sagt om at være alt det, du kan.  

HERO er til dig der vil yde dit bedste i alle facetter af dit liv  – for dig selv, og for dem der er omkring dig. Lige fra børnene derhjemme til dit team på jobbet, til din chef og til din medspiller på boldbanen.

Hver HERO indeholder 80mg koffein. Det svarer nogenlunde til en kop kaffe.

Fødevarestyrelsen anbefaler, at det daglige indtag af koffein ikke overstiger 400mg.

HERO er selvfølgelig ikke lavet til børn, gravide eller ammende kvinder.

Sukker er det værktøj kroppen bruger til at få næringsstoffer ind i dine celler. Derfor er en lille mængde sukker (2.5g per servering) gavnlig, hvis man vil have fuld effekt ud af de næringsstoffer, i dette tilfælde nootropics, der indtages. Endvidere undgås den pludselige stigning samt dyk af blodsukkerniveauet, som kendes fra konventionelle energidrikke. Resultatet er en mere jævn effekt, der øger fokus og mental smidighed i længere tid.

I den grad. Om du er studerende, travl forældre, flittig iværksætter, professionel atlet, karrierekvinde eller andet. HERO er til dig der vil forfølge dine drømme uden at gå på kompromis og uden at nøjes.

2-5 dage. Du modtager en bekræftelse via e mail efter bestilling, og vi sender dig en email så snart ordren er sendt afsted.